(044) 531-93-23

  info@syntech.com.ua

                  

 

                             

Об'єднані Арабські Емірати, Дубай. З моменту свого відкриття в 2010 р. вежа «Бурдж-Халіфа» побила численні рекорди. Найвища будівля в світі, яка одночасно є і найбільш високо розташованою спорудою, може похвалитися найбільшою кількістю поверхів і людей, які працюють на одному поверсі, і найбільшою відстанню, що проходить ліфт. Нещодавно список рекордів поповнився новим досягненням: майданчик At the top з лаунж - зоною Burj Khalifa Sky стали найбільш високо розташованим у світі відкритим оглядовим майданчиком. Компанії Boon Edam - виробнику карусельних дверей Tourniket пощастило розділити цей рекорд, завдяки їх установці для доступу на оглядовий майданчик на висоті, яка раніше була немислимою. 

 

На вершині світу

                

ОАЕ славляться спорудами, що б'ють світові рекорди.

На першому місці серед них знаходиться вежа «Бурдж-Халіфа». З моменту відкриття в 2010 р. вона є найвищою будівлею в світі.

Після завершення будівництва найвищий оглядовий майданчик знаходився на 124-му поверсі. Новий майданчик At the top з лаунж - зоною Burj Khalifa Sky, розташувався на 148-му поверсі, майже на вершині 160-ти поверхової будівлі. Приголомшливий вид на місто, що лежить в 555 метрах біля підніжжя вежі, відкривається перед тими, хто піднявся на неї.

Технічне досягнення

Після того, як фахівці Boon Edam встановили двері Tourniket на оглядовому майданчику 124-го поверху, їм доручили обладнати вхід на оглядовому майданчику 148-го поверху. На такій висоті вимоги до дверного обладнання набагато вище, ніж в звичайних будинках. Двері повинні витримувати тиск вітру до 3000 Па або торнадо класу F3. Це значення в чотири рази вище того, на яку розраховані звичайні револьверні двері.

Коли проходив вибір рішення для оглядового майданчика на 124-му поверсі, компанія Boon Edam виявилася єдиним виробником, чия продукція задовольняла таким вимогам.

Карусельні двері Boon Edam відмінно зарекомендували себе за п'ять років використання, тому вибір компанії-виробника був очевидним.

Фахівці Boon Edam встановили двері Tourniket спеціальної конструкції на 148-му поверсі, аналогічну тим дверям, які були встановлені раніше на 124-му поверсі. Однак при цьому вони зіткнулися з черговим викликом: потрібно доставити всі необхідні матеріали з цокольного поверху на 148-й поверх будівлі. Спочатку їх підняли на 111-й поверх на одному ліфті. Потім за допомогою іншого ліфта доставили на 149-й поверх, звідки спустили вручну на 148-й для установки.

140 років досвіду розробки і виробництва карусельних дверей дозволяють даному виробнику здійснювати найсміливіші архітектурні рішення.
Найдосконаліші та популярні карусельні (револьверні) двері для Вашого унікального об'єкта Ви завжди можете замовити в компанії СІНТЕК.

 

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ будь-яким зручним для Вас способом і експерти компанії СІНТЕК допоможуть підібрати підходяще саме для Вашого об'єкту обладнання.